Klik og se annoncen

Vemmelev: Vemmelev Second Hand Tøj Bazar er søndag den 8. april endnu engang klar til at slå dørene op for en hal fyldt med lækkert tøj og brugskunst.

Bazaren har altid et stort udvalgt i alt fra kjoler, buksedragter, bukser, bluser og overtøj til tørklæder, tasker, smykker, sandaler og sko. 'Vi har virkelig et bredt udvalg af både mærker og størrelser til både børn og voksne - så man kan faktisk klæde en hel familie på i billigt, men godt genbrugstøj, der matcher årstiden,' fortæller Tina og Camilla, som endnu engang står som arrangører af bazaren sammen med Vemmelev Fodboldklub. Priserne er yderst favorable, som altid. Der er altid lidt dyrere mærker blandt udvalget, og her er der rigtig mange penge at spare. Men erfaringen viser også, at der er masser af både sælgere og kunder til de mere prisvenlige mærker, som på bazaren derfor selvfølgelig vil være rigtig billige.

LÆS OGSÅ: En cykel-æra i Tranderup er snart forbi

Som lidt ekstra lækkert er der endnu engang også brugskunst med på nogle af standene, så der er nok at kigge på denne søndag. Fordelen ved at handle med sælgerne på bazaren er, at man - sådan på gammeldags maner - kan få en snak om varerne og prisen.

Second Hand Tøj Bazaren finder igen sted i Vemmelevhallen og alle stande er på forhånd udsolgte. 'Vi har heldigvis både nye og tidligere sælgere med hvert år, det giver en rigtig god dynamik i hallen,' siger Tina og Camilla.

Bazaren er åben mellem kl. 10 og 14. Der er mulighed for at købe sandwich, kaffe, te og kage, og som altid er der gratis indgang.