Klik og se annoncen

Af John Hansen

Modeshow: Der var gang i sagerne og swing i gaderne - som salig Richardo ville ha' sagt det på syngende fynsk - da Korsør igen bød på modeshow lige midt i byen torsdag aften.

En stor del af Korsørs forretninger og Korsør City var her gået sammen om at afholde et ægte modeshow i Kulturhuset på Skolegade.

Hygge og inspiration

Og mode er vel også kultur - ihvertfald når en masse veloplagte mennesker samles for at hylde og beundre den. Og lade sig inspirere...

LÆS OGSÅ: Velkommen til show...

Korsørs kulturcenter var denne aften fyldt op med mange lokale bud på alt det sidste ny til efterår og vinter.

Fremvist på catwalken af både børn og voksne, mænd og kvinder. Blandt andet så vi nogle herlige, vinkende poder på podiet - med tøj, briller og det hele. De modtog stort bifald!

Samtidig var der alt ialt lagt op til en hyggelig aften med underholdning, overraskelser og lodtrækning om flotte præmier fra det lokale erhvervsliv.

Bobler og sandwich

Som programmeret åbnede aftenen med velkomst og en lækker sandwich fra Madam Bagger - hertil et glas bobler.

Derpå startede selve modeshowet med René Andersen (Korsør Nærradio) ved mikrofonen. Her var der virkelig mulighed for at lade sig inspirere af efterårets nyheder - både til egen garderobe og måske også til f. eks. julegaverne.

Der blev vist spændende mode til både børn, kvinder og mænd. Sportstøj, overtøj, sidste nye trends indenfor hårmode, briller, tasker etc.

Slag i slag...

Efter modeshowets første del underholdt Thomas Mygind:

'Få det bedste ud af det meste - trods alt' var emnet. Efterfulgt af kaffe og kransekage til det udsolgte hus (170, primært kvinder), og derpå modeshowets anden del.

Allersidst blev der takket af med bl.a. lodtrækning om flotte præmier på indgangsbilletterne. Hovedsponsorer var i øvrigt Korsør Erhvervsforening herunder Korsør bykontor.

Deltagende forretninger var bl.a. Din Tøjmand Jimmi i Havnearkaderne og Female D'Luxe i Nygade.

Desuden EA Guld & Sølv, Føtex, Jg-hair, Klippeatelieret, Matas, Johnsen Optik, Profil Optik, Woman samt Golfshoppen.

Glade arrangører

Som vi også har pointeret i en anden artikel, så udtrykte arrangørerne og mange af de deltagende modeller og forretningsfolk ekstraordinær glæde over at være med.

'Vi har alle oplevet et stort og tiltagende samarbejde omkring det at arrangere sådan en aften.

Den er af rigtig stor værdi for alle parter - og den kan vi bygge videre på,' påpegede Hans-Jørn Andersen og flere med ham efterhånden som succesaftenen skred frem.

'Vi elsker Korsør - derfor handler vi lokalt,' var naturligvis også et af temaerne.