Klik og se annoncen

Af Lene Helweg Augustsen Foto: Evan

Åbent hus: Der var lavet masser af popcorn, pyntet med flag og næsten hele holdet af de seje frivillige fra Korsør Biograf Teater stod klar til at tage imod, da der var åbent hus i den nyrenoverede sal 1. Flere tog sig da også tid til at kigge forbi for at nyde det flotte resultat og høre om hele projektet. - Det har været et stort arbejde, og vi ville rigtig gerne vise, hvordan vi har grebet hele opgaven an. Derfor havde vi lavet en præsentation med billeder fra hele forløbet, og så kunne man også få en snak med os. Det var rigtig hyggeligt, siger Lone Halkensten, der er PR-formand i biografen.

Sponsorerne fik støttebeviser

Nogle dage efter åbent hus var sponsorer og samarbejdspartnere indbudt til en hyggelig aften, hvor der blev sagt pænt tak for støtten, og sponsorerne af biografstolene fik overrakt et støttebevis. - Der har været en hel utrolig opbakning til salget af sponsorstole, og vi fik faktisk solgt den sidste ved arrangementet. Det betyder meget, at ideen med at 'sælge' stolene blev så godt modtaget både af virksomheder og private, siger Lone.

Luksusstole

Selvom forsinket levering af stolene har trukket projektet lidt længere end det oprindeligt var planlagt, så er alt på plads nu - også de otte store recliner-stole, der kan gøre biografturen til noget ekstra. - De er faktisk lige kommet, og det er virkelig en god fornemmelse at se film på den måde. De er elstyret, så man kan lægge dem næsten helt ned, få benene op og bare indstille dem, som man nu foretrækker. Jeg var egentlig bange for, at jeg ville falde i søvn, hvis jeg skulle se film i en af dem, men det gjorde jeg ikke. Jeg sad bare rigtig godt, siger Lone. Recliner-stolene kan bookes, når man bestiller biletter, og det koster et tillæg på 25 kroner pr. stol, hvis man vil nyde filmoplevelserne i luksusstolene.

Ny donation på 450.000kr.

Lone Halkensten lægger ikke skjul på, at renoveringen af sal 1 har været et krævende projekt. Alligevel skal de frivillige omkring Biograf Teater Korsør allerede i gang med et nyt projekt. Det er nemlig lige offentliggjort, at 'Underværker' har bevilliget 450.000 kroner til biografen. - Vi havde søgt om penge til renoveringen af salen, men vi fik at vide, at vi ikke kunne få til et påbegyndt projekt, så det tænkte vi ikke mere over. Så fik vi besked om, at vi har modtaget 450.000 kroner, og heldigvis er Underværker fleksible, så vi må bruge dem på et nyt projekt. Vi kunne næsten ikke få armene ned, og nu skal vi i tænkeboks og finde ud af, hvordan vi griber det an, men det bliver en renovering af vores gårdområde, så vi kan bruge gården til vores arrangementer, siger hun.