Klik og se annoncen

Så er det lige oppe over med årets store fest for erhvervslivet i Slagelse Kommune. Det er nemlig på fredag d. 3. november at arrangementet løber af stablen, og denne gang på Comwell Korsør hvor mere end 300 erhvervsfolk vil blive budt velkommen af årets konferencier, sanger og skuespiller Jimmy Jørgensen.

Der uddeles i alt fire erhvervspriser denne aften:

PwC's Eksportpris i Slagelse Kommune uddeles af PwCDe nominerede er Harboes Bryggerier A/S, ScanCom International A/S og Cotes A/S.

LÆS OGSÅ: Slagelse 14 pladser frem

Initiativprisen uddeles af Slagelse ErhvervsrådDe nominerede er Erhvervsservicechef Slagelse Erhvervscenter, Per B. Madsen, EBK Huse A/S og Kecon A/S.

GRANGIA Erhvervspris, som uddeles af JCI SlagelseDe nominerede er Morfars Moustache, Stop Spild Lokalt v/Rasmus Erichsen og Happy Hello.

Iværksætterprisen uddeles af Slagelse Erhvervscenter A/SDe nominerede er Vikar & Gastronomi, JBL Udlejning og By Asbæk.Stolt over opbakning

Stolt over opbakning

Tovholder på Erhvervs Awards 2017, Morten Hass Augustsen fra Slagelse Erhvervscenter, siger:

»Jeg vil gerne, på Erhvervscentrets vegne, takke hver enkelt sponsor, prisuddelere, de frivillige fra JCI Slagelse og alle andre involverede for den store interesse I viser for Erhvervs Awards. Det har virkelig vist sig at være en bæredygtig ide, og allerede inden sommerferien havde vi faktisk fuldt hus. Jeg er så glad og stolt over, at vi kan sådan noget i Slagelse, og at vi har et erhvervsliv der fra dag ét tog ideen til sig og troede på den.«

Som noget nyt vil der i år være »Afterparty« og her leveres underholdningen af Peter AG, der ved flere andre lejligheder har optrådt
sammen med aftenens husorkester POPlic Service, der altid sørger for en god oplevelse.

LÆS OGSÅ: Årets Ejerleder: Scanmetals A/S i Stillinge

Erhvervs Awards i Slagelse Kommune levner altså ingen tvivl om, at erhvervslivet gerne deltager aktivt, og at man gerne bakker op. Dette arrangement har i hvert fald ramt plet i forhold til at samle det lokale erhvervsliv.

I år bliver der twittet under arrangementet, så er du interesseret kan du følge med på Twitter under #ErhvervsAwards. Morten Hass Augustsen anbefaler i øvrigt at gå på Erhvervscentrets hjemmeside, hvor man kan læse meget mere om de enkelte priser.