Klik og se annoncen

Høstfest: Korsør ProduktionHøjskoles høstfest er efterhånden ganske berømt viden om, og tiltrækker hvert år gæster fra hele kommunen. Har man endnu ikke oplevet begivenheden, er chancen der igen lørdag d. 15 september fra 11.00-15.00 i Kløverhaven på Skovvejen 122a i Korsør.

- Det er en af Slagelse kommunes perler for børn der holder høstfest. Tre tønder land jord, der ikke er blevet friseret eller belagt med fliser. Der er træer og buske, hængebugsvin, kaniner, geder, ænder, et lille vandhul, en båd der vender på hovedet, flere bålpladser, en gammel Ferguson og meget mere, fortæller Gert MØller, forstander på Korsør Produktionshøjskole.

- Alle børn - forældre, bedsteforældre er velkomne til arrangementet. Det er en mulighed for nogen dejlige timer på de små børns betingelser, i et fantastisk naturområde, udtaler Gert Møller.

Kløverhaven er en af ProduktionsHøjskolen 11 afdelinger. Til daglig er det rammen for skolens pædagogiske værksted for unge, der vil arbejde indenfor social- eller børneområdet.

På dagen er der mulighed for en tur på hesteryg, ansigtsmaling, find musen i Høstakken, det muntre køkken, bålpandekager, tur med kaninerne, Børneloppemarked, smedje, presse æbler, grill - cafe med lakse boller, fodbold, klatrer i træer, cafe med kaffe, saft og meget andet.

- Det er en oplagt chance for at alle bedsteforældre kan invitere deres børnebørn på en hyggelig dag i det grønne, kontaterer Gert MØller.

- I vores Cafe KAN købes kaffe og kage, samt hotdog og lakseburger.

Hofbal med Den kgl. Trio

Haven gæstes Kl. 12.00 af De Kongelige: igen i år er der hofbal i Kløverhaven med Den kgl. Trio - Verdens Største Trio.

Netop hofballet til i Kløverhaven er for rigtig mange blevet en uundværlig tradition, og koncerten med Den Kgl. Trio har altid været et af højdepunkterne på den hyggelige familiedag.

Den kongelige Trio og Lakajerne er et rigtigt festorkester som igennem årene har spillet utallige koncerter for begejstrede børn og deres forældre og ikke mindst bedsteforældre, som altid møder talstærkt op til koncerterne. Den kgl. Trio tager nemlig fat i nogle af de gode gamle sanglege som 'Med hænderne siger vi klapklapklap' og 'Jeg gik mig over Sø og Land' og giver dem en ordentlig tur i den kgl. musikmaskine, og så er der ingen der kan sidde stille.

Ta' familien med

Leder af Korsør ProduktionsHøjskolens pædagogiske værksted, som driver Kløverhaven, Mie Rask fortæller:

- I det sidste år har der været besøg af flere tusinde børn fra hele Slagelse kommune, og nu er der igen mulighed for at gøre det til en familiebegivenhed, så jeg vil opfodre bedsteforældre og/eller far og mor til at pakke et tæppe ned, og I er velkommen til selv at tage madkurven og kaffen med. Ellers vil skolens køkkenværksted drive en cafe, hvor der kan indkøbes diverse.

Du finder Kløverhaven på Skovvejen i Korsør (landevejen ind i byen, og lige før campingpladsen). Der er mulighed for parkering, men har du mulighed for at gå eller cykle, så anbefales dette.