Klik og se annoncen

Dansefest: Efter en velbesøgt generalforsamling, der betød 20 nye medlemmer til foreningen, er de fire ildsjæle bag Musikklubben Rockens Rødder, Anne Lisbeth Engelbrechtsen, Rosemarie Bogebjerg, Martin Midgley og Asbjørn Rock, tilfredse med at være kommet godt fra start. De savnede muligheden for at gå ud og danse til livemusik fra 50erne og 60erne, og derfor stiftede de foreningen i Korsør.

Lørdag den 7. september er det første gang konceptet med dansefesterne, skal afprøves for alvor.

- Vores husorkester, Rock' N' Roots spillede en times tid efter generalforsamlingen, og der var dansegulvet fyldt fra start til slut. Det må være et godt tegn, og det havde vi ikke regnet med. Så vi glæder os til på lørdag, siger Martin Midgley.

Festen på lørdag indledes med en åbningstale, som borgmester, John Dyrby Paulsen står for, og efterfølgende er der ren nostalgi fra 50erne og 60erne, først med husorkestret og derefter med Chimbo's Revival. Chimbo's Revival er ægte Old School Rock'n'Roll og garanter for en svedig tur på dansegulvet.

Festen holdes i Korsør Kulturhus, hvor dørene åbnes klokken 19.30, og åbningstalen er klokken 20.00.

Det er muligt at købe billetter på www.rockensroedder.dk eller i døren.

Alle voksne kan deltage, uanset om man er medlem eller ej, der er dog nogle fordele ved et medlemskab, blandt andet mulighed for at købe billetter i forsalg og rabat på arrangementerne.