Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Korsør: Flotte lyse lokaler, et køkken med større kapacitet, ishus og brødudsalg. Der er sket meget siden branden, men det er stadigvæk mange af de samme ansigter, der møder gæsterne. Keezah Düz drev også Restaurant Laguna før branden sammen med sin mand, Mikael Düz, og hun er rigtig glad for at være tilbage.

- Det er virkelig dejligt at komme i gang igen, og vi kan mærke, at gæsterne har savnet os. De har hurtigt taget os til sig igen, og det er så skønt. Vi har haft travlt siden vi genåbnede. Der har kun været to aftener, hvor der ikke har været fuldt hus.

Større køkken - ny menu

Nu da branden er kommet på afstand og Laguna igen kører, kan Keezah Düz se, at der er kommet nogle gode ting ud af forløbet. Især det nye og større køkken er en klar forbedring for restauranten.

- Vi havde en udfordring med køkkenet før. Vi kunne kun være to mennesker derude samtidig, og der var ikke blus nok til, at vi kunne lave alting fra bunden. Det kan vi nu, og derfor har vi også fornyet og forbedret menukortet. Vi har også ansat vores egen bager, der bager alt brød og burgerboller og alle kager. Vi har også lavet brødudsalg fra vores isbod, så sejlere og campere kan købe friskbagt brød i sommersæsonen. Vi har også glutenfri brød og burgere, og det oplever vi en stigende efterspørgsel på.

God idé at bestille bord

Lige nu glæder Keezha Düz og hendes 'højre hånd' og nærmeste medarbejder, Sandie Vedel sig sammen med resten af personalet, til en dejlig sommer - forhåbentlig med mange solskinstimer til udendørsserveringen med Danmarks måske flotteste udsigt.

- Jeg synes, vi er kommet godt i gang. Der er nogle nye rutiner, som vi lige skal ind i. Derfor har vi også haft et par aftener med lidt udfordringer, men vi er ved at have styr på det hele nu. Det er bare skønt at være i gang igen, og vi regner med, at vi fortsat vil have masser at se til. Det er i hvert fald en god idé at bestille bord, for vi ved aldrig helt, hvor mange gæster der kommer. Det kan jeg også huske fra tidligere. Nogle gange er der helt fyldt op, og andre gange er det nemt lige at komme ind og få et bord. Vi glæder os bare til at give en god oplevelse til alle.