Klik og se annoncen

Af Vagn Ryager

Korsør:Tirsdag den 30. juli var det årets næstsidste Picnickoncert i 'Gryden' ved Fæstningen i Korsør. Trods truende meldinger om kraftig regn holdt vejrguderne hånden over de flittige Picnic-piger og det - som sædvanligt - talstærke og veloplagte publikum. Det har begge parter fortjent. 'Madcirkus' med lækre pølser var stillet frem og over Storebæltsbroen havde et helt pandekagehus fra Fyn fundet vej til pladsen, hvor duften af pandekager fik det til at knurre i mange maver.

Og så er der hele bordrækken med drikkevarerne. Kolde øl, afkølede flasker rosé vin i flere størrelser, Breezers, rødvin og andet godt. Alt sammen serveret af de travle Picnic-Piger og deres hjælpere.

Kaptajnen ved rorpinden

Ingen tvivl om hvem der er primus motor i det kæmpe arbejde med at få arrangeret og tilrettelagt de mange koncerter.

Det er Henny Jacobsen, og hvis nogen skulle have været i tvivl, blev de bestemt overbeviste af de mange klapsalver der brød løs, da Henny som vanligt bød de mange tilskuere velkommen til aftenens koncert.

Det var denne gang det populære orkester Dandanell and THE FAR OUT BOYS, der stod for aftenens underholdning med kendte og iørefaldende numre på repertoiret, og ind imellem gerne med et skud Rock`n roll tilsat.

Avisen fik en lille snak med Henny, der på dette tidspunkt af afviklingen af sæsonens koncerter vovede at være lidt optimistisk med hensyn til det samlede økonomiske resultat, der er af stor betydning for fortsat at kunne honorere bedre og bedre orkestre. Men meget vil af hænge af årets sidste koncert den 6. august - og af vejrligets opførsel.

Ved starten af aftenens koncert var det en glad og rørt Henny Jacobsen, der modtog en stor og flot buket blomster - inklusive et kort med indfoldede hele 1100 kr. Det er en tak fra en række af gæsterne som påskønnelse af det store arbejde med at få Picnickoncerterne i Korsør frem til den kæmpe succes de har udviklet sig til. Og en succes kommer altså ikke af sig selv. Det kræver et kæmpe arbejde.

Da underholdningen med Dandanell takkede Henny Jacobsen på alles vegne for en atter god aften, og hun sluttede under stor jubel af med at gribe mikrofonen og synge ' Gem et lille smil til det bli'r gråvejr.'