Klik og se annoncen

Korsør: Dansk Outlet i Korsør får nye ejere. Det rutinerede outlet-par Benny og Pernille Svendsen overlader således roret til et nyt par, der skal forsøge at forsætte den positive vækst, som butikken har oplevet siden åbningen i 2013.

Erhverv: Engang blev der solgt bløde møbler og hårde hvidevarer fra adressen Motalavej 147 i Korsør. I dag ved enhver i den sydvestsjællandske by, at der siden 2013 er blevet solgt modetøj, som alle har råd til, fra den landsdækkende tøjkæde Dansk Outlet.

De fleste i byen kender også indehaverparret Benny og Pernille Svendsen, der sammen etablerede butikken og siden den dag i 2013 har øget omsætningen år efter år. Men det er som bekendt godt at slutte på toppen, og derfor har hr. og fru Svendsen besluttet sig for at give stafetten videre nu. De driver i forvejen Dansk Outlet-butikkerne i Ribe og Rødekro og har derfor rigeligt at se til.

'Det er selvfølgelig altid med en vis portion vemod, at man overgiver sit hjertebarn til andre. Vi har være glade for tiden i Korsør og er stolte af det, vi har opnået. Vi blev mødt med massiv skepsis, da vi besluttede os for at åbne en tøjbutik i dette område. Ikke desto mindre har det år efter år vist sig, at det bestemt kunne betale sig. Det er med andre ord en yderst sund forretning, som vi nu giver videre, og vi er fuldstændig overbeviste om, at den falder i de helt rette hænder,' siger Benny Svendsen.

Gamle kendinge overtager

De nye ansigter i butikken er slet ikke så nye endda. Det bliver nemlig et andet par, Christina og Anders Mandal, der fremover skal styre butikken på Motalavej. For Christina Mandal bliver det ikke den helt store omvæltning, da hun lige siden etableringsåret i 2013 har haft sin daglige gang i Dansk Outlet Korsør.

Også hendes bedre halvdel, Anders, har erfaring fra butikken, hvor han sideløbende med et fast job har hjulpet til i ny og næ. Nu er parret klar til at gå all in og stå på egne ben.

'Vi er utrolig glade for, at det hele er faldet på plads, og at vi nu fremover står med ansvaret for Dansk Outlet i Korsør. Det bliver spændende at træffe de vigtige beslutninger selv og måske sætte sit eget præg hist og her. Jeg har været med fra starten sammen med Benny og Pernille, og derfor kommer der ikke til at ske en kæmpe revolution. Vi vil bygge videre på den succes, som vi sammen har skabt og samtidig sørge for at forny os, så vi fortsat er det foretrukne sted at shoppe for hele familien, ' siger Christina Mandal.

Foruden Christina og Anders Mandal vil kunderne i Korsør også stadig støde på Mie Olsen, der er ansat som butiksassistent - ligeledes udlært i forretningen.

Overdragelsen af Dansk Outlet Korsør sker officielt den 1. oktober.