Klik og se annoncen

Sport: Ved volleyklubben VK Vestsjællands sidste hjemmekamp i denne sæson, mod Aalborg om 5. pladsen, blev Oskar Madsen noget overrumplet. Her blev han nemlig udnævnt til Idrætsambassadør nr. 38 i Slagelse Kommune.

Slagelse Idræts Råd understøtter DIF og DGI's vision om at flere skal dyrke idræt og motion under mottoet ævæg dig for livet'. Flere skal være idrætsaktive og medlem af en idrætsforening. Derfor udnævnes unge idrætsudøvere indenfor forskellige idrætsgrene for at være gode rollemodeller.

Idrætsambassadørerne er nogle af Slagelse Kommunes unge, dygtige eliteidrætsfolk, som dyrker idræt på topplan, det kan være på landshold eller medaljetagere ved DM. De har hver især gjort en tydelig forskel i deres idrætsgrene.

Oskar Madsen går til daglig på Slagelse Gymnasium og er en del af Slagelse Talent & Elite. Han passer sin skole og passer sin træning. Han er fast mand på VK Vestsjællands førstehold i volleyligaen, hvor han fik debut allerede som15-årig, og Oskar er i dag en bærende figur på holdet trods sine kun 18 år.

Han er den fjerde mest scorende spiller i hele Volleyligaen. Oskar er bl.a. kendt for sin frygtede springserv - i den nu afsluttede sæson blev det til ikke mindre end 58 serveesser.

Igennem en årrække har Oskar været med til at hente flere Danmarksmesterskaber hjem til klubben og er på u19 og u20 landsholdet, og selv om de fleste øvrige spillere er ældre og mere erfarne, klarer han sig også her rigtig godt. Oskar er samtidig en god kammerat bade på og uden for banen.

Alt det lagt sammen gør Oskar til en meget værdig idrætsambassadør.