Klik og se annoncen

Korsør: Korsør Atletik og Motion (KAM) står klar til at byde nye og øvede løbere velkommen til løbeskole for 26. gang. Der er opstart tirsdag den 21. august kl. 17.30 og husk løbeskoene allerede her første gang.

På løbeskole arbejder alle nybegyndere og lettere øvede sammen om at kunne gennemføre et fem kilometers løb. Og selv om det måske ikke lyder af meget, så er det vigtigt med flere delmål undervejs, så man ikke mister gejsten.

Første delmål bliver deltagelse i Korsør Løbet den 23. september, her skal der løbes 2 km. Derudover er der indlagt små test undervejs for at følge udviklingen.

Lysten til at træne på de lange distancer er stærkt stigende, mærker KAM blandt de mere øvede løbere. Derfor har klubben også et træningstilbud målrettet dem, nemlig deltagelse i foråret 2019s mange halv- og helmaraton. Træningen tilrettelægges så den bliver varieret, ligesom der løbes i forskellige tempi.

Kig forbi Korsør Atletik og Motions hjemmeside www.kam-atletik.dk for nærmere info. Det er aldrig for sent at starte, og er man forhindret den første gang, møder man bare op på en af de efterfølgende dage.