Klik og se annoncen

Korsør: Mens nogle får opfyldt store ønsker her i december, må andre kigge langt efter julegaverne. Det er især hårdt for børnene.

For at endnu flere kan få en god jul, har Korsør Rotary Klub i år prøvet et nyt initiativ af, Ønsketræet. Og det blev hurtigt en stor og hjertevarm succes.

Korsør Rotary Klub har modtaget en liste med gaveønsker. Alle ønskerne blev hængt på et juletræ på Korsør Apotek, hvor enhver kunne hente en seddel, købe gaven fra ønsket og aflevere gaven på apoteket, som giver den videre til Skt. Povls kirke. Herfra vil gaven komme ud til rette modtager. Såvel giver som modtager er således helt anonyme.

Ønsketræet gennemføres med succes i en række Rotary klubber i distriktet og det har længe været et ønske for Korsør Rotary Klub, at kunne gennemføre dette ambitiøse projekt i Korsør. Der blev derfor lagt lidt forsigtig ud i år, men Korsør har vist sig fra sin mest gavmilde side, og stort set alle ønsker fra træet blev hurtigt taget. Alle ønsker har en værdi af 200 kr. pr. stk.

Gaverne skal være afleveret på Korsør Apotek senest den 20. december.

Korsør Rotary Klub er ikke i tvivl om, at man gentager tiltaget næste år, gerne i et udvidet samarbejde med både Skt. Povls og Halsskov kirke.