Klik og se annoncen

Koncert: Intet nyt år uden Copenhagen Phil's festlige nytårskoncerter. I 2018 lægger det 70 mand store symfoniorkester vejen forbi Korsør tirsdag den 9. Januar med Michael Carøe som syngende konferencier til en kavalkade af musikalske højdepunkter og muntre overraskelser, der bringer symfoniorkestret i swing-ninger.

Ved årets nytårskoncert vil Michael Carøe være i sit rette element. På hans cv står der nemlig entertainer, sanger, skuespiller og komiker, og denne aften vil han da også på bedste entertainer-vis stå i front for de mange musikere som syngende konferencier.

Sammen med Copenhagen Phil tager Carøe publikum med på en rejse ind i musikken og hans eget crooner-univers. Her tages der favntag med store klassiske evergreens, der kommer under særlig Carøe'sk behandling, Det bliver musik, fest og underholdning for fuld skrue. Musikaklske godbidder og forrygende overraskelser af bl.a. Duke Ellington, filmkomponisten John Williams, 'Kaiser Waltz' og 'An der schönen blauen Donau' af valsekongen Strauss, jazzede toner af Gershwin og Rossinis 'Wilhelm Tell Overture'. Og mon publikum ikke også kommer til at høre 'Cry me a river' og 'My way'â?¦.

Festligt og fornøjeligt

Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkesteret igen i år spiller medleyet 'Absolut Copenhagen Phil' med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter, et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri.

På dirigentpodiet står den unge talentfulde estiske dirigent Kristiina Poska. Trods sin unge alder har hun siden 2012 været ansat som fast dirigent og kapelmester ved operaen i Berlin med en lang række anmelderroste opsætninger. 2012 var også året, hvor hun modtog publikumsprisen og 3. præmien i DR' prestigefulde internationale konkurrence for unge dirigenter, Malko-konkurrencen, ligesom hun har dirigeret London Symphony Orchestra og har modtaget den tyske operette-pris for unge dirigenter.

Koncerten starter kl. 19.30. Den arrangeres i samarbejde med Korsør Koncerterne. Billetterne kan allerede nu købes via et link på Kongegaardens hjemmeside (www.kongegaarden,dk) eller ved indgangen til Storebæltshallen en time før koncerten. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind.