Klik og se annoncen

Løbeklub: Mandag tog man i Sandved Tornemark Idrætsforening (STIF) fat på en ny løbesæson. Det er den niende sæson i løbeklubbens historie, og siden starten i marts 2011 har løbeklubben næsten hvert år haft fremgang i medlemstallet.

- I 2018 havde klubben omkring 70 løbere i alderen 15 til 75 år og vi forventer rigtig mange igen i år, lyder det fra klubben.

Klubben har virkelig fået tag i den lokale befolkning - løb er blevet meget populært. Der er 12 løbetrænere tilknyttet løbeklubben, og trænerne tager udgangspunkt i DGI's løbeprogrammer.

Løber hele året

Klubben tilbyder løb på seks forskellige niveauer, så selv om man aldrig har løbet før eller motioneret, kan man sagtens være med. - Der er plads til alle, der vil ud og løbe en tur, uanset om motivationen for at starte i løbeklubben er et ønske om at tabe sig, at forbedre sit løb, øge sin sundhed eller blot det at være en del af et fællesskab, hvor løb er omdrejningspunktet, understreges det.

Efter information og fælles opvarmning starter alle med at løbe samtidig. Det sociale netværk og det at snakke sammen er nemlig vigtigt i løbeklubben.

Der sendes som en ekstra service SMS påmindelse ud på dagen for træning, det har haft en rigtig positiv virkning med meget højt og stabilt fremmøde af løbere.

Der løbes hele året rundt. I sommerperioden i 30 uger fra start marts til medio september, og i vinterperioden fra sommersæsonen slutter og til slutningen af februar. Der har været 30 vinterløbere i denne vintersæson.

For at styrke sammenholdet og fællesskabet arrangerer klubben fællesspisning hver den første mandag i måneden, det er blevet så godt modtaget af medlemmerne, at vi vil forsætte det i den kommende sæson.

'Gratis' at løbe med

Der er trænere på alle niveauer og de løber hver mandag kl. 19.00 fra Grønbrohallen, Grønbrovej 1, 4262 Sandved. Man kan også møde op hver torsdag samme tid, hvor der dog ikke er trænere, men der er altid nogen at løbe sammen med. Der er adgang til omklædning og bad i Grønbrohallen.

Klubben arrangerer i løbet af sommersæsonen forskellige events såsom foredrag, sommer-grill, løbeklub på tur med fælles træning f.eks. ved Sorø sø, Bisserup strand og lign. samt mulighed for fælles deltagelse i løb flere steder på Sjælland. F.eks TV øst løbet, Royal run, Sportigan løbet, Stafet for livet, Copenhagen half og Copenhagen Marathon og mange andre løbe begivenheder som medlemmerne har lyst til at deltage i.

Løbeklubben har desuden en rigtig god indkøbsaftale om klubrabat på kvalitetsløbetøj fra Fusion.

Kontingent bliver i sæson 2019/2020 et helårligt beløb, der veksles til en kvalitetsløbejakke af samme værdi, det vil i princippet sige at man løber gratis i løbeklubben i sæsonen fra marts 2019 til marts 2020.

Grønbroløb 4 gange årligt

Løbeklubben arrangerer også Grøbroløbet, fire gange om året, med deltagelse af rigtig mange løbere fra hele landet. Læs meget mere på www.stif.dk, hvor det også er muligt at melde sig ind i løbeklubben.