Klik og se annoncen

Vi er i Korsør. Det begyndte med anskaffelsen af en lille spulebil, der bare skulle bruges til at vedligeholde og servicere kloakkerne ved Jesper Carstensens udlejningsejendomme, men efter flere forespørgsler, besluttede han sig for at starte virksomhed.

- Der var en del opfordringer til at tilbyde kloakservice, og så købte jeg en lidt større bil, og startede selv. Jeg syntes, at der manglede sådan et firma i Korsør, og fordi vores biler ikke er så store, kan vi nemt komme rundt på stier og de mindre veje i kolonihaveforeninger og sommerhusområder og ind i haver uden problemer. Der adskiller vi os fra de større firmaer, siger Jesper Carstensen, der er uddannet VVSer og senere har taget en kloakuddannelse.

Kommer selv ud til kunderne

Selvom JC Kloakservice kører med mindre biler, har virksomheden også større kunder som fx boligselskaber. Slamsugeren har en kapacitet på 3m³, og kan klare de samme opgaver som en større. Og der er da allerede en del at se til hos det nystartede firma, der både tilbyder tømning af septiktanke og nedsivningsanlæg samt kloakservice og rengøring af kloak og rør. Desuden kan Jesper også klare TV-inspektion, eftersyn og vedligeholdelse.

- Da vi ikke er så store, er vi også konkurrencedygtige på priserne, og det er mig selv, der kommer rundt til kunderne. Indtil videre går det rigtig godt og der allerede så stor efterspørgsel, at jeg kører hver dag, siger Jesper Carstensen.

På billedet ser vi Jesper Carstensen, der har startet JC Kloakservice fra adressen på Halsebyvej i Korsør. Foto: Kurt Bønnerup