Klik og se annoncen

Jul: Mange små børn har allerede startet nedtællingen til juleaften, og på fredag får juleglæden et ekstra nøk opad i Korsør, når juletræet på den nyrenoverede Solens Plads skal tændes.

Begivenheden følger traditionen. Kl. 16.15 spiller Nisseorkestret hyggelige juletoner på Føtexkajen ved siden af HavneArkaderne. Her kan man holde øje med julemanden, der kommer sejlende til byen fra Sprogø.

Det gør han ca. kl. 16.25, hvor han først ankommer til Carl-Petter ude i havnebassinet før han går i land kl. 16.30 på Føtexkajen.

Julemanden samler på sutter

Julemanden tager her gerne imod sutter fra alle børn, der synes at de er blevet for store til den slags. Og så hilser han ellers på de mange fremmødte, både voksne og børn er meget velkomne.

Juleoptoget med musik, Julemand og fakkeloptog med Fredslyset ved Sct. Georgs Gilderne i Korsør sætter herefter i bevægelse med kurs mod Solens Plads. Her skal juletræet tændes, der skal danses omkring det og synges og så er der naturligvis julegodter til alle børn.

Julemarked og hestevogn

Juleaktiviteterne fortsætter i Korsør om lørdagen den 2. december, hvor der i HavneArkaderne mellem kl. 10-14 er stort julemarked med mange boder. Der er også hestevognskørsel i byen for børn og voksne.

Og husk at du kan hente en gratis julekalender i de citybutikker, der står bag juleaktiviteten Den lille Kastaniehest. Der er flotte præmier på spil.