Klik og se annoncen

Den nye indehaver er den 33-årige Rikke Flintholm fra Korsør, der overtager butikken, efter at Jeanette Hjorth i januar 2019 måtte opgive butikken på grund af sygdom.

Ifølge Rikke Flintholm, vil forretningen fortsat levere klassisk dansk smørrebrød samt sandwich til såvel virksomheder som private og ligeledes dagens ret ud af huset til både pensionister og andre med smag for veltillavet aftensmad.
Derudover vil Rikke fortsætte med ”madpakkekonceptet” - primært målrettet håndværkere på farten samt frokostordninger for virksomheder og institutioner i oplandet.
Rikke Flintholm har efter eget udsagt flere idéer i ærmet – eller rettere ”på spækbrættet”. Spændende idéer og servicetilbud, som hun inden længe agter at føre ud i livet, og som hun både håber og tror, de lokale ”smagsdommere” vil tage godt imod.

Rikke Flintholm er absolut ikke ukendt med branchen. Faktisk er hun nærmest vokset op med smørrebrød om ørerne, da hendes familie altid har været i restaurantbranchen.
- Min mand og jeg har flere gange talt om, at vi gerne ville drive en restaurant eller en smørrebrødsforretning. Da vi opdagede, at forretningen var til salg, blev vi enige om, at nu skulle det være.

Overtagelsesreception den 5. april
Overtagelsen af ”Hos Jomfruen” fejrer Rikke med en reception i butikken fredag den 5. april 2019 fra kl. 15-17 - hvor der naturligvis bydes på en godbid … eller flere - samt lidt flydende til halsen. Alle interesserede er velkomne.

Åbningstiderne ”Hos Jomfruen” vil ugens 5 første dage være fra kl. 6.00-16.00.
Weekender og Helligdage kan større forudbestillinger efter aftale afhentes eller leveres i løbet af formiddagen.