Klik og se annoncen

Tekst: Lene H. Augustsen

Reception: Da han startede hos EDC BoligEksperterne på Nygade i Korsør for 6 år siden, var Jacob Bromberg Lind den eneste medarbejder der sammen med indehaver, Ole Steen Jensen skulle få endnu mere gang i det lokale hussalg.

Det skulle vise sig at lykkes, og i dag er der fem ansatte i virksomheden, som Jacob Bromberg Lind nu er medindehaver af.

- Det har nok hele tiden ligget lidt i kortene, at jeg på et tidspunkt skulle være medindehaver, og nu var tiden rigtig til det. Det går rigtig godt her, og vi er meget enige om tingene. Jeg har jo været med til at udvikle sammen med Ole, siden jeg startede, så det vil ikke betyde de store ændringer. Der har altid været plads til at prøve nye ideer af, så jeg har ikke behov for at lave en masse om, siger Jacob.

Skønt at gå på arbejde

Allerede da Jacob Bromberg Lind startede på uddannelsen til ejendomsmægler, vidste han, at han havde fundet den rigtige vej, og han er stadigvæk helt sikker på, at ejendomsmægler er hans karrieremæssige kald.

- Jeg kan rigtig godt lide mit job. Det er skønt at gå på arbejde og møde kunderne. At købe et hus er en af de største beslutninger i livet, og det kræver, at man har tillid til ejendomsmægleren. Jeg har altid syntes, at salg er spændende især behovsafdækningen. Jeg oplever ofte, at der kommer kunder som tror, de søger noget bestemt, men efterhånden som vi kommer rundt om deres behov, så er det måske noget helt andet, der passer dem bedre. Det er en interessant proces at hjælpe folk igennem.

En styrke at være to

Fremadrettet er det både Ole Steen Jensen og Jacob Bromberg Lind der er forretningens ansigter udadtil, men det har ingen af dem noget problem med - tværtimod.

- Det er en styrke, at vi er to. Også at der rent aldersmæssigt er forskel på os. Jeg har ét netværk i lokalområdet, og Ole har et andet. Sammen har vi et virkelig stort netværk på tværs af generationer, og det betyder rigtig meget for en ejendomsmægler. 2019 blev et godt år, og nu er vi klar til at servicere endnu flere kunder i 2020, siger Jacob.

Der er reception på torsdag den 16. januar kl. 15.00 - 17.00 hos EDC BoligEksperterne, Nygade 2 i Korsør.