Klik og se annoncen

Jul i Skælskør: Alle dem der har været med fra starten i 1988 kan nu snart stille Årbog nr. 30 af Jul i Skælskør på hylden! En stor samling af historiske artikler og illustrationer om vores fantastiske egn.

Både gode historier fra nutiden og fra før.

Jubilæum

Og dette jubilæum skal ikke gå stille af, lover redaktør og medudgiver Steen Andresen.

Vi udkommer fra fredag den 17. november ved en reception for skribenter på det gl. rådhus i Skælskør som sædvanligt, hvor initiativgruppen Steen Andresen, Steen Olsen og Ib Marquardsen tager imod og præsenterer den 30. årbog i rækken af lokale årbøger.

Endvidere har vi lånt hele rådhuset af kommunen for i weekenden den 18. og 19. november kl. 10-16 vil rådhuset være fyldt med 20 kunsthåndværkere, der vil inspirere dig til gode og spændende julegaver.

Imens holder Årbogen åbent på hele førstesalen med udstilling og salg af gamle årbøger samt præsentere et par lokalhistoriske foredrag begge dage af kendte lokalhistorikere kl. 14. Det er Ole G. Nielsen og Jørgen Kok, der har lovet at komme og fortælle gode historier.

Workshops og busser

Hele arrangementet foregår i samarbejde med Guldagergaard, der møder op med en bod og en workshop for børn, hvor kunstnere fra Guldagergaard vil bistå i fremstillingen af en kop, et krus, der så senere vil blive brændt på Guldagergaard og udleveret herfra inden jul.

Og det hele er ganske gratis at deltage i.

Ole Vang fra Busmuseet melder, at de kommer med 7-8 busser, der vil blive parkeret rundt om Pomona som blikfang og præsentation af museets kunnen og underbygge den nostalgiske historiske oplevelse.

Festlige dage

Steen Andresen lover, at det bliver et par festlige dage. Og så vil der i år ligge en lille overraskelse i årbogen i anledning af, at det er den 30. årbog, der nu kommer på gaden (og på hylden).

Og selve årbogen lover redaktøren er spækket med solide historiske artikler og brandgode billeder og illustrationer.

Jeg glæder mig, siger Steen Andresen. Og så gør vi andre det også!