Klik og se annoncen

Korsør: Siger man Pingvinerne, kommer mange uvægerligt til at tænke på Nice Little Penguins og bandets allerstørste hit 'Flying'. Sangen var en ren landeplage i 90'erne - og ikke kun i Danmark.

Flyings evergreenstatus understreges af, at nummeret lever sit eget liv på eksempelvis YouTube, hvor der konstant uploades nye Flying-fortolkninger fra alle egne af verden.

Men Nice Little Penguins er andet og mere end Flying. Med mere end seks album i bagagen er det nogle særdeles erfarne herrer, der byder op til koncert og dans.

- Fredag d. 20. september kl. 20 kommer Pingvinerne til Korsør Kulturhus, oplyser Hans-Jørn Andersen, Korsør Kulturhus..

- Kom og oplev de bedste numre fra en imponerende karriere, der strækker sig over mere end 27 år - kendte sange som eksempelvis 'Rain Keeps On Falling', 'So Glad To Be Alive' og 'The Letter'. Og hør forrygende coverudgaver af nogle af Nice Little Penguins' egne favoritter som eksempelvis Cliffs 'Devil Woman', Crowded Houses 'Weather With You' og så selvfølgelig Monkees-klassikeren 'Daydream Believer', som pingvinerne selv har hittet med.

Et nyt album er i skrivende stund under indspilning.

For pingvinerne er musikken og sangskrivningen en nødvendighed, og de elsker stadigvæk at spille sammen live foran glade mennesker, der værdsætter gode sange og flerstemmige vokalharmonier.

- Vi vil gerne holde os skarpe, så vi kan levere varen for det trofaste publikum, som heldigvis stadig gerne vil høre os - mange af dem tager sågar deres børn med til koncerterne, siger bassist og forsanger Bo Feierskov.

Foruden ham består Nice Little Penguins af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer. Altså den helt originale besætning.

Det sker i Korsør Kulturhus fredag den 20. september, kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.15.

Billetter kan købes på Kulturhusets hjemmeside og i KulturCaféen, Skolegade 1 i Korsør.