Klik og se annoncen

Nyt navn: - Vi kan se, at markedet for de nemme madløsninger er stigende. Måltidskasser og abonnementsordninger er der stor efterspørgsel på, og vi vil tilbyde god, hjemmelavet mad som take away, når det skal være nemt, siger Mehrzad Abadi, der ejer det tidligere MySandwich, nu Madhelten.

Han har sammen med sine medarbejdere udviklet menukortet, så der fremadrettet er flere retter fra det varme køkken samt ekstra fokus på sunde alternativer til børnene.

- Det er en anden måde at tænke menukortet på. Vi har et fast udvalg, men vi vil også have mulighed for lige at lave en særlig ret på dagen, som vi så annoncerer på Facebook og Instagram. Alle retter er, ligesom med vores sandwich og bagels, lavet fra bunden. Vi går meget op i, at kvaliteten skal være i orden. Det gælder for alle medarbejderne. Vi går op i det, vi laver og interesserer os for maden, siger Mehrzad Abadi.

Hurtig levering

De første varme retter kan allerede bestilles nu, og korsørborgerne får også mulighed for at få det bragt lige til døren.

- Vi har flere virksomheder, der har frokostordning hos os, og de har hele tiden kunne få leveret deres mad. Nu har vi investeret i nogle 'take away-scootere', og har ansat ungarbejdere, der hurtigt kan levere over hele byen. Det er vigtigt for os, at det er nemt og at priserne passer til alle madbudgetter.

Fleksible og imødekommende

Mehrzad Abadi arbejder på flere nye tiltag blandt andet en abonnementsordning, hvis man bestiller fast hos Madhelten. Han forventer også, at nogle af retterne fremover vil kunne bestilles som familieportioner.

- Jeg er sikker på, at der er mange familier, hvor det vil være en hjælp at kunne hente en portion mad måske fast en gang om ugen. Et sundere alternativ til klassisk fast food. Derfor vil nogle af vores retter også kunne leveres i familiestørrelser, så der ikke skal bestilles til hvert enkelt familiemedlem. Jeg vil også gerne med tiden give mulighed for, at man kan få en rabatordning, hvis man for eksempel bestiller fast tre dage om ugen. Vi vil gerne være fleksible og imødekommende. Det er sådan vi er alle sammen. Det skal være hyggeligt at komme her.