Klik og se annoncen

Korsør: Picnicpigerne i Korsør er klar med sommerens program, der får premiere Grundlovsdag, tirsdag den 5. juni. Det bliver en sommer med masser af kendte musiknavne på scenen i Gryden, men også nyheder.

I år er der kommet et større navn på plakaten, nemlig Sweethearts med Pernille Højmark i spidsen. De optræder den 14. august, som del af Sommer på Korsør Fæstning. Der er lagt op til en brag af en koncert, og mon ikke der bliver godt fyldt op i Gryden den aften.

Første navn på plakaten den 5 juni er Hit Kompagniet, der spiller godt og blandet fra popverdenen. Derudover kan publikum i sæsonens løb lytte til Medley, Fire Halve, Dandanell and the Far Out Boys, Nor m.fl. Musikstilen spænder vidt fra 60er musik og Rock'n Roll til Grand Prix melodier, Kim Larsen, Gasolin, maritim shanty og folkemusik.

Alle koncerter starter kl. 18.30 og konceptet ligner sig selv. Der er gratis adgang, og det anbefales at tage picnicstol eller et tæppe med. Der kan købes forskellige drikkevarer til favorable priser, og Mario og Helle sælger ristede pølser, madpandekager med fyld og søde pandekager også med forskelligt lækkert fyld, så også der er der noget at vælge imellem.

Husk at det er salget i baren, der er med til at holde liv i arrangementet, der for mange er en ugentlig tradition sommeren igennem.