Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Korsør: Musicalforeningen i Korsør har denne gang tilført historien endnu et løft ved at lade sang og musik, fortrinsvis fra MGP, indgå i forestillingen.

Handlingen

Ved prøverne var Frode og vennerne i gang med at afspore et tog, men der skete ikke rigtig noget.

Vennerne Simme, som er den største af alle rødderne, kæresten Stinne, Spætte, der ikke kan huske, Dille, der her ved prøverne var i gang med at ville afspore et tog og endelig Læris, der tænker bedre, næsten for dem alle sammen.

Men den mystiske løbehjulstyv hærger vennerne i gaden, så de beslutter sig for at løse gåden om den frygtelige grusomme løbehjulstyv.

Nye kræfter

Musicalforeningen fortsætter sin udvikling, ved at hente nye unge kræfter ind. Således står den unge Mathilde Egelunn Olsen som instruktør af denne spændene opsætning. Mathilde har i flere år selv stået på scenen, hvilket også finder sted her i forestillingen, men nu tager hun dirigentstokken og instruerer. Mathilde Egelunn Olsen synes, at det er en spændende opgave at have overblikket over alle rollerne, men udtaler, at de medvirkendes engagement og samspil er en god energikilde når man står for instruktionen. Og så bliver der også plads til de små fejl, der giver de små smil, der binder arbejdet sammen i den kreative proces, det er at stille sig op på en scene.

Endnu et ungt talent er udtaget til at varetage de indlagte sange med danseoptrin. Forestillingen får syv indlagte sange og danseoptrin, hvor musiknumrene fortrinsvis er taget fra dette års børne-MGP.

Cille Søndergaard Uth, står for koreografien, og oplever spændingen ved at stå på den anden side af scenen.

Men Cille Søndergaard Uth synes, som også Mathilde Egelunn Olsen, at lige nu opvejer alle de medvirkendes energi i denne skabende proces ansvaret og det store arbejde, der er forbundet i kreativt arbejde.

Kig ind

Kom og oplev mysteriet omkring den store løbehjulstyv. Der er 2 forestillinger: Søndag den 17. nov. Første forestilling kl. 12.00 og den anden forestilling kl. 15.00. Der kan bestilles billetter på kulturhusets hjemmeside: korsoerkulturhus.dk,

Mandag og tirsdag spilles der for to allerede udsolgte forestillinger.