Klik og se annoncen

Korsør: Initiativrig, kreativ, arbejdsom, utålmodig, entreprenant og en god købmand. Det er blot nogle af de mærkater bestyrelsesformand for JMI Ejendomme, Per Søndergaard Pedersen, satte på 50 års fødselaren, da han talte ved Jan Milvertz reception torsdag eftermiddag på Norvangen i Korsør.

Udover at fremhæve en flot og aktiv erhvervskarriere blev der også tid til at strejfe privatlivet, bl.a. Jan Milvertz frieri og giftemål med Sanne Lynge Milvertz under 50 års fejringen til gæsternes store overraskelse.

"Denne begivenhed, som så mange andre, indikerer bare, at være sammen med dig er en stor og spændende rejse," lød det fra Per Søndergaard Pedersen.

Og han var blot en af mange gratulanter, der kiggede forbi receptionen for at fejre fødselaren. Jan Milvertz er et kendt ansigt og er altid mand for et indspark i den lokale erhvervsdebat.

Karrieren indeholder imponerende mål som Danmarks yngste filialbestyrer af en bank, tidligere selvstændig med 15 forskellige Nybolig forretninger og i dag investor i udlejningsejendomme og meget mere. Og fødselaren viser ingen tegn på at trappe ned på sit aktive liv.