Klik og se annoncen

Erhverv: Siden Ronni Madsen startede MMT Group A/S i 2005, har virksomhedens aktiviteter inden for off shore og overfladebehandling, spredt sig udover det meste af landet. Dog har det hele tiden været med udgangspunkt fra lokalerne på Møllevangen 42 i Korsør. Det ændrer sig i det nye år, hvor MMT Group A/S får kontor i Esbjerg, nærmere bestemt i A.P. Møller Rederiets bygning ved erhvervshavnen. - Vi har haft aktiviteter i Esbjerg Havn i et godt stykke tid efterhånden, og vi kan se nogle muligheder for at udvide dem, hvis vi er mere synlige og får en fast tilknytning. Derfor åbner vi kontor der, og hvis det går som forventet, vil vi overveje at gøre det samme i Aarhus, siger Ronni Madsen, der er direktør for MMT Group A/S.

Mulig overtagelse af konkurrent

Esbjerg og Aarhus er ikke de eneste havne, Ronni Madsen kan se muligheder i. I øjeblikket arbejdes der også på at overtage en kollega-virksomhed fra Aalborg. - Det er en virksomhed, som laver mange af de samme ting, som vi gør, men de råder over en produktionshal, som vi kan se fordele ved at have i Aalborg Havn. Vi er i gang med at forhandle en fornuftig aftale, og forventer at det snart falder på plads, siger han.

Eneforhandling af nyt forseglingsmateriale

Det er ikke kun den geografiske udvikling, der er forventninger til i 2020. MMT Group A/S har fået eneforhandlingen i Danmark af et nyt produkt til overfladebehandling. STOPAQ® er et forseglingsmateriale der både er nemmere, billigere og mindre forurenende at bruge end de eksisterende løsninger. Og hos MMT Group A/S arbejder de målrettet på at få det implementeret som det primære valg til forsegling af stål og stålrørsledninger, i bl.a. olie-, gas- og produktionsindustrien. - Jeg kan kun sige, at det er et virkelig godt produkt, der sparer en række arbejdsgange og er meget nemmere at arbejde med. I dag skal vi typisk sandblæse og slibe, for derefter at påføre tre til fire lag forsegling. Arbejdsgange der kræver en høj grad af beskyttelse mod støv og giftige dampe. Med STOPAQ® kan vi nøjes med en grundig rengøring af overfladen og derefter klistre materialet direkte på. Det er nemt, og så udskiller det ingen giftige dampe. Derudover er der 30 års garanti på stålet, når det er forseglet med STOPAQ®, forklarer Thomas Lyngbye, fra MMT Group A/S.

Lang proces