Klik og se annoncen

Af Vagn Ryager

Alle kommunens tre købstæder var aktive deltagere i den landsdækkende kampagne 'Støt brysterne', som i Korsør udgaven var blevet til 'Lyserød lørdag.'

Det er uomtvisteligt, at rigtig mange bryster godt kan bruge lidt støtte, og i Korsør blev byens bryster virkelig støttet. Alle mulige af slagsen - og også de umulige. Og det er ganske enkelt fordi målet er, at ingen bryster skal have kræft.

LÆS OGSÅ: Lyserød lørdag med dans og auktion

Mange frivillige og erhvervslivet var med til at støtte det gode formål, at samle mest muligt ind af penge til kampagnen mod brystkræft.

Pengene går til hjælp til kræftpatienter, til kræftforskning og til forebyggelse af kræft.

Fitness World var på banen. Det samme var Female D`luxe, hvor vi lige fik hentet indehaveren, Maria, ud af forretningen et øjeblik. For der var travlt. Mindre end en halv time efter åbningen kl. 10.00, var alle de gode pakker forsvundet som dug for solen. Pakkerne koster mellem 50-100 kr., der går til det gode formål, og pakkerne kan nemt indeholde gode varer til en værdi af 500-600kr. Også de lyserøde balloner kunne punkteres via et bidrag på 25 kr. Indeni var der et lod, hvor chancerne for gevinst var rigtig gode.

LÆS OGSÅ: Skælskør gik op i det lyserøde felt

De frivillige bageres kager var der også god efterspørgsel på. J&M Radio gav et godt bidrag pr. solgt TV til sagen, og hos Jimmi - din Tøjmand, blev et beløb svarende til momsen af lørdagens salg doneret.

Hele ugen var der i Algade indrettet en Lyserød Butik, hvor borgerne løbende kunne indlevere gode ting, som blev solgt i den gode sags tjeneste.

Og på den måde blev det til en god og rigtig lyserød dag.