Klik og se annoncen

Fitness: På lørdag d. 23. november slår Loop Fitness dørene op til et nyt center på Algade 29 i Korsør. Bag åbningen står Nanna Olin og Kasper Kryger.

- Vi ejer i forvejen et Loop Center i Asnæs i Odsherred, som vi åbnede i januar måned i år. Det har vi haft rigtig god succes med, og det har givet os blod på tanden til at udvide, fortæller Nanna Olin. - Vi fandt ud af at der manglede et Loop center i Korsør, og så her en mulighed for at få et større center med tre træningscirkler, idet vi får både to voksencirkler og en børnecirkel. Så det bliver et center for hele familien - fra otte år og opefter.

Parret har ikke på forhånd det store kendskab til Korsør.

- Vi har venner, der bor her, så vi kender lidt til byen, men har ikke været rundt på egen hånd.

Den røde snor klippes som nævnt på lørdag kl. 10.00, og de to indehavere håber på mange gæster.

- Vi byder på champagne og en stor flot kage, som er lavet til lejligheden. Da vi også er et center for børn, vil der også være snacks til børn.

- Vi håber der kommer et væld af mennesker, smiler Nanna Olin, som samtidig understreger at børn, der gerne vil meldes ind, skal være i følgeskab med en voksen.

En lokal centerleder er ansat til at varetage den daglige drift af Loop Fitness i Korsør, men Nanna Olin vil også selv være til stede i hverdagen, særligt i opstartsperioden.

Træning på 24 minutter

Loop Fitness oplyser at man tilbyder effektiv træning af hele kroppen på kun 24 minutter samt et afslappende og uformelt træningsmiljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

- I Loop Fitness foregår træningen på 16 maskiner, som hver især træner enten dine muskler eller din kondition. Maskinerne er placeret i en cirkel, og du hopper bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et 'ding', og alle flytter til den næste maskine i cirklen. Efter to runder i cirklen er du trænet igennem - og der er kun gået 24 minutter.

- Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen - uden at bruge for meget tid, fortæller adm. direktør i Loop Fitness, Brian Schneider.

I det kommende Loop center er der som nævnt også en træningscirkel for de 8-14-årige. Træningscirklen består af maskiner lignende dem de voksne bruger, men specielt tilpasset børns endnu ikke færdigudviklede fysik.

- Så kan børnene træne samtidig med mor og far, og træning bliver lige pludselig til en familieaktivitet.

Følg dine resultater

I alle Loop centre er det muligt at følge sin træning med en såkaldt fitness tracker, som registrerer din træningsindsats. Efter din træning kan du se i en app, hvor meget du har løftet, hvor mange kalorier du har forbrændt etc. Tracking teknologien, som er den første af sin art i Danmark, er gratis at anvende og kræver kun, at du køber et ur eller armbånd, som du bærer under træning.

God bemanding

Nanna Olin fortæller at det ny center får en god bemanding mht. instruktører. - Der vil være en instruktør til stede stort set hele tiden fra kl. 8-19 på hverdage - og lidt kortere i weekenden. Og vi giver altid en gratis og uforpligtende prøvetime.

- Vi er til stede for den enkelte. Loop er for alle, og man skal være tryg ved at komme her - og kunne komme som man er.

- Mange, som kommer i Loop, er mennesker som ikke tidligere har været i berøring med et fitnesscenter, konstaterer Nanna Olin, som også oplyser at Loop Fitness åbner med et særligt tilbud om træning for 1 kr. de første 30 dage og rabat til medlemmer af Ældre Sagen.

Hun lægger ikke skjul på at forventningerne til det ny center er store.

- Vi synes det er en fantastisk mulighed der har åbnet sig for os, at vi kan prøve kræfter med en åbning igen. Loop Fitness i Asnæs, som er en lille by, er gået SÅ godt. Nu skal vi prøve kræfter med en stor by, og se om vi kan få børnene med ind, det glæder vi os til!

Det nye Loop center i Korsør bliver nr. 114 i rækken af Loop centre rundt omkring i landet. Der er adgang til centret alle dage fra kl. 5-22.

Læs mere om Loop Fitness på www.Loopfitness.com.