Klik og se annoncen

KORSØR: -Efter succesen med Peter Geisling i vinter har vi fået mod på, sammen med Glasværket, at afholde et nyt foredrag, oplyses det fra FysHuset i Korsør.

- Denne gang er det den kendte og vellidte familievejleder Lola Jensen, der kommer forbi FysHuset.

Hun er gennem mange år kendt for sin meget humoristiske måde at skildre 'familien Danmark' og deres udfordringer med børneopdragelse. Lola er børnenes ambassadør og kommer med kompetente råd til forældre på sin egen kærlige måde.

Med udgangspunkt i sin nye bog 'Må vi så få ro', vil Lola komme ind på den overophedning af pandelapperne moderne børn er udsat for. Resultatet er ofte følelsesmæssige udslag hos børnene, som f.eks. øget temperament og tydelig stressfornemmelse. Foredraget finder sted i Glasværket i Korsør og billetter kan købes på FysHusets hjemmeside: www.fyshuset.dk.

- Det er i forbindelse med lancering af vores familieklinik vi har fundet Lola særlig relevant, oplyser FysHuset.

- Vores familieklinik er en del af FysHuset. Vi har fokus på de behov, den unge familie måtte have. Her udbyder vi både før- og efterfødsels-træning.

Flere forældre står i situationer, hvor de er usikre på deres barns udvikling og trivsel. Her kan vi hjælpe med undersøgelse af barnets motorik og give råd og vejledning i hvad man som forældre selv kan gøre for sit barn. Hvis barnet har problemer efter en svær fødsel kan vores fysioterapeuter hjælpe med blide, men effektive teknikker.