Klik og se annoncen

Volleyball: Den 1. maj 2019 tiltrådte Daniel Gordon i en nyoprettet stilling i Volleyklubben Vestsjælland. Daniel Gordon bliver ansat får titel som Sports- & Eventchef i klubben.

Formand Elmer Petersen udtaler om ansættelsen 'Det er altid dejligt at kunne ansætte en af sine 'egne'. En som kender klubben indefra. Jeg kender Daniel som en ihærdig og arbejdsom person med et smittende humør. Han var en af hovedmændene, da klubben skulle afvikle landskampe i Antvorskovhallen den 9. januar, og det blev den største publikumssucces i dansk volleyballs historie, og VK Vestsjælland forventer at drage nytte af Daniels store evner i den retning'.

Daniel Gordon spiller til daglig på klubbens ligahold, og har fik smag for volleyball i Sørbymagle IF hvor han startede sin volley-karriere som 7-årig.

I dag er Gordon 23 år, og er færdiguddannet som Serviceøkonom, med speciale i Sport og eventmanagement. Om sit nye job udtaler Gordon, â??Jeg er glad for at have indgået en aftale med Volleyklubben Vestsjælland om en fastansættelse. Jeg glæder mig til at komme i gang med at fortsætte den udvikling som klubben er i, samtidig med at jeg forhåbentlig kan sætte mit præg på nogle af de ting der sker. Jeg tror på, at overgangen bliver meget naturlig for både klubben og jeg, da jeg har været en fast del af klubben som frivillig og som spiller igennem de sidste 8 år'.