Klik og se annoncen

Læsning forandrer dig og verdenâ?¦ dét er de danske folkebibliotekers motto her i uge 37, og med det in mente inviterer Slagelse Biblioteker og Borgerservic til et arrangement, hvor bogglade bibliotekarer fortæller om en lang række gode bøger.

Smag og behag er vidt forskellig - også blandt bibliotekarer - og i løbet af aftenens arrangement kommer de vidt omkring forskellige typer bøger, så publikum vil blive præsenteret for alt lige fra klassiske romaner, fantasy, science fiction til krimier, biografier og måske et par gode fagbøger.

- Vi kommer til at give vores helt personlige meninger om bøgerne: Hvad var godt, hvad gjorde indtryk, og hvad skuffede måske? Og så håber vi, at vi kan inspirere dig til mange gode læseoplevelser i efteråret 2019, udtaler Heidie Schjøtt Grummesgaard, der er faglig koordinator i Kultur og Uddannelse ved Slagelse Biblioteker og Borgerservice.

Slagelse Biblioteker og Borgerservices læseglade bibliotekarer vil fortælle om deres favoritter tre aftener i træk og på hver af de tre biblioteker. Datoerne er som følger:

Slagelse Bibliotek og Borgerservice den 10. september kl. 19-20:30

Korsør Bibliotek og Borgerservice den 11. september kl. 19-20:30

Skælskør Bibliotek og Borgerservice den 12. september kl. 19-20:30

Arrangementerne koster 25 kroner og kræver tilmelding via slagelsebib.dk