Klik og se annoncen

1,5 mio. kr. i EU-midler skal uddeles i starten af 2020

Sidste mulighed for at søge om EU-midler i denne 7-årige EU-programperiode bliver den 7. januar og den 15. april 2020. Der vil ikke være flere ansøgningsfrister i 2020 eller 2021, da EU-programperioden lukker, og en ny starter op derefter. Det nye program er endnu ikke planlagt, og det vides derfor ikke, hvornår der vil være ansøgningsfrist for ansøgning af EU-midler igen efter den 15. april 2020. Derfor opfordrer Landudvikling Slagelse til at søge senest ved denne frist og allerede nu kontakte sekretariatet med sin ide til et udviklingsprojekt i landområderne i Slagelse.

'Der vil være en længere pause, førend man kan søge om EU-midler igen, siger koordinator i Landudvikling Slagelse', Anne Mette Christiansen. 'Til gengæld er der ved de to ansøgningsrunder samlet knap 1,5 mio. kr., der skal uddeles, så der er altså rigtig gode penge at hente.'

Stadig KVIK-pulje og pulje for naturoplevelser

Selvom der foreløbig er sidste frister for EU-puljen, kan man stadig søge både puljen 'Naturoplevelser i landområder' og KVIK-puljen, som fortsætter. Det er til lidt mindre og almennyttige projekter. Her kan man få op til 30.000 kr. til et projekt, der skaber nye naturoplevelser og 50.000 kr. til et projekt under KVIK-puljen. Her er der løbende frist og endnu penge i puljerne.

Hvis man vil hente inspiration til et projekt, kan man tilmelde sig inspirationsturen til Rødvig på Stevns den 15. oktober, hvor deltagerne skal høre om, hvordan man her udvikler nye naturoplevelser. Har man en idé til et udviklingsprojekt, kan man kontakte Koordinator i LAG sekretariatet, Anne Mette Christiansen. Læs mere på www.landudviklingslagelse.dk. Det er også her, man melder sig til inspirationsturen senest den 10. oktober.