Klik og se annoncen

Kunst: I efterhånden rigtig mange år har elever fra Storebæltsskolens præsenteret en større udstilling bestående af deres egne favoritkunstværker, som er skabt i løbet af det forgangne år. Traditionen tro lægger Korsør Bibliotek lokaler til årets udstilling, som torsdag fejredes stor fernisering med taler og lidt godt til ganen.

'Det er et meget glædeligt samarbejde vi har med Storebæltsskolen. Det er hvert år en stor overraskelse for os at se, hvad eleverne nu har fundet på at præsentere for offentlighed. I år vi skam blevet forbavsede endnu en gang' fortæller Arne Larsen, børnebibliotekar, som torsdag var med til at åbne udstillingen for det nysgerrige publikum.

Flere nysgerrige biblioteksbrugere udtalte da også efter et kig på udstillingen 'Det er simpelthen en udstilling, man bliver glad af at se på'.

Storebæltskolen er en specialskole, som strækker sig fra børnehaveklasse til og med 10. klasse. Eleverne på Storebæltsskolen har diverse indlæringsvanskeligheder, som deres primære handicap. Der arbejdes året rundt med at eleverne udvikler alle deres færdigheder så godt som overhovedet muligt. At introducere eleverne for kunst og herefter selv at producere og lege med kunst, er en effektiv metode, som styrker elevernes faglige og sociale udvikling.

Oplev Storebæltsskolens store Kunst- og Skulpturudstilling på Korsør Bibliotek & Borgerservice frem den 14. februar.