Klik og se annoncen

Korsør: Selv om efteråret viste tænder på Lyserød Lørdag den 7. oktober, så bakkede Korsør stadig pænt op om dagens aktiviteter.

Alle lodder i lotteriet blev udsolgt igen i år, og takket være god opbakning fra byens erhverv, var der masser af flotte præmier til heldige vindere. Ustoppelig regn holdt folk fra at gå tur i midtbyen, men mange kom alligevel målrettet efter køb af bl.a. frugt, malede sten og kage for at støtte indsamlingen.

En af dagens frivillige, Jane, købte en kæmpe kage og kørte den direkte ud til plejecenter Lützensvej, hvor den blev modtaget med stor glæde blandt både beboere og personale. To smukke gerninger i en og samme handling.

Et nyt tiltag i år var den Lyserøde Butik på Algade. Det blev en begrænset succes, men har ikke taget modet fra arrangørerne, der melder, at pop-up butikken vender tilbage næste år i en lettere modificeret udgave.

Alt i alt må Lyserød Lørdag dog betegnes som en succes, idet der alene i kontanter bliver sendt 20.000 kr. afsted til Støt Brysterne hos Kræftens Bekæmpelse. Dertil kommer alle bidrag givet via MobilePay, som endnu ikke er gjort op.