Klik og se annoncen

Fritid: Nu har du muligheden for at prøve en sport, hvor alle kan være med, tilmed i en klub med et godt socialt miljø samt en afslappet, uformel og god stemning.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Golf handler om livslang kærlighed og derfor om en sport for livet uanset alder, køn og kondital. Én ting er dog sikkert, nemlig at en runde golf for de fleste mennesker bidrager væsentligt både til den fysiske og mentale sundhed. I Korsør Golf Klub slapper man tilmed af i godt selskab.

LÆS OGSÅ: Blæst udfordrede Slagelse Løbet

Korsør Golf Klub byder indenfor søndag den 22. april. Fra kl. 10-14 er det for de voksne, fra kl. 14-17 er der en særlig event for juniorerne, hvilket vil sige aldersgruppen 4- 18 år.

I Korsør Golf Klub arbejdes der ud fra en RUS-strategi, hvor R står for relationer, U for udvikling og S for sjov. Med andre ord - et attraktivt juniormiljø.

Trænerne står klar

Både formiddag og eftermiddag er der lagt et spændende program, der giver et godt førstehåndsindtryk af, både hvad golf er for en størrelse, og hvad Korsør Golf Klub generelt kan byde på. Efter en velkomst og orientering om dagens program vil klubbens trænere være klar til at lade dig prøve golfsvingets mange facetter. Dette følges op med det måske mest spændende, nemlig at få mulighed for at spille er par 'rigtige' golfhuller.

Efter formiddagens program serveres der en let frokost i klubhuset. Efter juniorernes eftermiddag er grillpølserne klar. Både begynderudvalg og juniorudvalget har sørget for, at der er mulighed for at vinde en række prøvemedlemskaber.

Der er der naturligvis også tilbud om et fuldt medlemskab eller et tre måneders prøvemedlemskab, hvor man kan afprøve golfen, og samtidig opleve det gode og uhøjtidelige sociale samvær Korsør Golf Klub er kendt for.

Tag familien, vennerne, naboerne, arbejdskollegaerne og skolekammeraten med til en herlig dag i det fri.

Alle er velkomne.