Klik og se annoncen

Kreativiteten er i højsædet denne weekend og Korsør er på det kreative DK-kort med besøgende fra Silkeborg til Gedser og måske længere væk, udtaler Laila Mogensen fra Kreativt MidsommerMarked.

Butikkerne vil igen møde talstærkt op og det blev bakket op sidste år med rigtigt mange besøgende. I år er der, ifølge Laila Mogensen fra BaliQuilt, som står bag arrangementet 20 medirkende butikker, mere end 100 frivillige fra tre lokale foreninger og et helt kulturhus som står klar. Der forventes mellem 1500 – 2000 besøgende denne weekend.

Markedet afvikles lørdag og søndag, der er åbent fra kl. 9.30 – 16.00 og der er gratis adgang. Dagen igennem er der demonstrationer, som også er gratis for de besøgende. Tips, tricks og nye teknikker det er bare at møde frem og slå modtagerapparatet til. Der bydes på alt fra kvaster og foldede møller til hvilken tråd der er bedst. Hver demonstration varer ca 15 minutter og det er kun at møde op, demonstrationen er som nævnt gratis.
Inspiration kan der hentes dels i butikkernes udvalg af nye varer, men også i udstillinger. Huset vil emme af kreativitet med udstillinger på gangene omkring den smukke åbne sal i aulaen. Der vil hænge imponerende quilts til smukt skue, der nærmest tager pusten fra gæsterne, når de ser dem som det første, når de træder ind i salen.
Der er gratis adgang begge dage og der er mulighed for at forudbestille frokost via Kulturhusets hjemmeside samt at købe kaffe og kage i Kulturcaféen.