Klik og se annoncen

Korsør: I en invitation til Golfens Dag skriver Korsør Golfklub:

'Nu har du muligheden for at prøve den sport, hvor alle kan være med. På Golfens Dag har du tilmed muligheden for at få din nysgerrighed stillet i en klub med et godt socialt miljø samt en afslappet, uformel og god stemning.'

Og netop i år ser klubben frem til at vise både klub og baner frem for alle interesserede. Der er nemlig lavet mange forbedringer på og uden for banen, hvilket har givet Korsør Golf Klub et kvalitetsløft, der har givet genlyd i golfkredse og som løfter klubben op blandt landets bedste.

Program for voksne og for juniorer

Golfens Dag afholdes for de voksnes vedkommende fra kl. 10 - 14 og fra kl. 14 - 17 er der en særlig event for juniorerne, hvilket vil sige aldersgruppen 4- 18 år.

Både formiddag og eftermiddag er der lagt et spændende program, der giver et godt førstehåndsindtryk af, både hvad golf er for en størrelse, og hvad Korsør Golf Klub generelt kan byde på. Efter en velkomst og orientering om dagens program vil klubbens trænere være klar til at lade gæsterne prøve golfsvingets mange facetter. Dette følges op med det måske mest spændende, nemlig at få mulighed for at spille er par 'rigtige' golfhuller. Efter formiddagens program serveres der en let frokost i klubhuset. Efter juniorernes eftermiddag er grillpølserne klar.

Både begynderudvalg og juniorudvalget har sørget for, at der er mulighed for at vinde en række prøvemedlemskaber. Der er der naturligvis også tilbud om et fuldt medlemskab eller et tre måneders prøvemedlemskab, hvor man kan afprøve golfen.