Klik og se annoncen

Biograf: Næsten alt har været endevendt i Korsør Biograf Teaters sal 1, så den nu står superflot med luksussæder og klar til at give de første gæster en prima filmoplevelse.

Åbningen finder sted torsdag, den 14. november, og den første film i salen bliver den anmelderroste film 'Judy', der handler om Judy Garlands liv.

Åbent Hus

I anledning af renoveringens afslutning holder biografen også åbent hus lørdag, den 16. november 2019 kl. 10-12.00. Her får gæsterne mulighed for at høre mere om projektet, blandt andet hvordan en renovering til tre mio.kr. foregår, og hvordan man skaffer så mange penge?

Sådanne spørgsmål er der sikkert mange, som brænder inde med og derfor giver biografen dig nu muligheden for at komme ned og høre et oplæg på ca. 10 minutter om renoveringen fra start og til nu. Det er også muligt at stille spørgsmål.

Der vil naturligvis være en velduft af popcorn, og biografen byder på lidt at drikke samt smagsprøver på kommende film.

Sponsorarrangement

Korsør Biograf Teater har haft stor succes med salg af sponsorstole til den nyrenoverede sal, og derfor inviterer alle sponsorer, fonde m.fl. til et VIP-arrangement for at sige tak for støtten og overrække støttebeviser.

Arrangementet afholdes onsdag, den 20. november kl. 19.30, hvor det igen er Judy, der er på plakaten. Filmen er derfor udsolgt denne aften.