Klik og se annoncen

Korsør: Ved Korsør Lions generalforsamling den 9. april fik Knud Nielsen sig en stor overraskelse, da han modtog den højeste anerkendelse en enkeltperson kan få i Lions regi.

Melvin Jones Fellowship gives til en enkeltperson, der har ydet en ekstraordinær og lang uegennyttig indsats for at hjælpe andre gennem sit engagement i sin Lions klub.

Knud Nielsen, der har været medlem af Lions i Korsør siden 1994, får den fine anerkendelse for sit store arbejde i Lions. Han er altid med når Lions har en bod i forbindelse med forskellige arrangementer i byen, han er ikke bange for at tage fat, og i hele november måned er det ham der sælger de fleste lodsedler i forbindelse med julelotteriet.

Melvin Jones Fellowship er opkaldt efter Lions organisationens stifter, Melvin Jones, og med udmærkelsen følger udover hæderen også en nål, en plakette og en donation til Lions internationale hjælpearbejde, som betales af klubben. Størrelsen på denne donation svarer til 1.000 amerikanske dollars, så det betyder således, at Korsør Lions Club i forbindelse med udmærkelsen har doneret ca. 7.500 kr. til dette hjælpearbejde, der bl.a. bruges til at støtte humanitære indsatser inden for syn, handicaps, katastrofehjælp, uddannelse. En del af penge kommer også danske indsatser til gode.