Klik og se annoncen

Korsør: En kirkekoncert hvor rammerne for orglets håndtering sprænges i mødet med fløjterne og den keltiske musik. Airs - smukke og vemodige melodier, der har så højt til himlen, at det dynamiske spænd er uendeligt! Jigs, reels og polkaer med så megen vildskab, at når orglet bydes op til dans får det pustet piberne ud! Da både blok-fløjter/whistles og orgelet er luftaktiverede piber, bliver instrumenterne en forlængelse af hinanden. En forlængelse, der sprænger rammerne for den keltiske musik og gør den større, inderligere. Stærkere. Musikken er utæmmelig og danser for fuldt udtræk i Green Pipes. Organist Carl-Aage Eliasson har organisteksamen fra Vestjysk Musikkonservatorium og omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland. Han kender desuden den såkaldte rytmiske musik og dens virkemidler. Denne erfaring kombineret med et massivt spillemæssigt overskud giver Green Pipes koncerter højde, drøjde og dybde.

Tine K. Skau spiller whistles, blokfløjter, elody (elektrisk blokfløjte) og guitarpedaler. Er uddannet på Det Fynske Musikkon-servatorium og har omfattende turne- og ensemblevirksonhed.

Når små fløjter tager livtag med instrumenternes dronning, så skal det gøres med en stålsat spillestil og en klar bevidsthed om, hvad det er fløjterne kan frem for orglet. Hvor orglet har en statisk dynamik kan fløjterne bøje tonerne og få dem til at sprælle af liv.

Kom til gratis koncert i Tårnborg kirke og få en rig oplevelse: Søndag den 18. August klokken 16!