Klik og se annoncen

Korsør: Børn rører sig ikke nok i skoletiden, lød overskrifterne omkring skolestart. Men det er ikke lysten, der mangler. Det beviser de mange sommerferietilbud det frivillige foreningsliv tilbyder, senest i Volleyklubben Vestsjælland, der mandag i sidste uge samlede 60 børn i alderen 6 til 12 år til kidsvolley træningslejr for en dag.

'At vi kan samle 60 børn, heraf 20, der aldrig havde spillet før, er fedt. Det er fedt at introducere spillet for nogle nye børn,' siger Kim Buchwald, ungdomskonsulent og træner i Volleyklubben Vestsjælland.

I kidsvolley bliver spillet leget ind med forskellige øvelser. På den måde kommer man hurtigere med i spillet og får - forhåbentlig - lyst til mere.

En vigtig del af træningslejren er også at spise sammen, som klubben arrangerer. 'For så kommer man til at snakke sammen, når man sidder ved siden af nogen, man ikke kender,' siger Kim Buchwald.

Han kan i øvrigt berette om en rigtig god dag i Korsørshallen, som blev fulgt op af to dages volley for teenspillere.

Nu håber Kim Buchwald, at nogle af de nye ansigter fra kidsvolleydagen har fået lyst og mod på mere, så de dukker op til træning her ved sæsonstart. Der spilles kidsvolley i både Korsør, Flakkebjerg, Skælskør og Slagelse.