Klik og se annoncen

Korsør: Så er det igen tid til Korsør Lystfiskerforenings store havne bundmede fiskekonkurrence i Korsør Havn. Lørdag d. 26. maj vil hele Korsør Havn summe af liv og forhåbentlig glade, fiskende familier - unge som ældre.

Netop denne fiskekonkurrence henvender sig til alle, da strabadserne er minimale set i lyset af fiskeformen. Så man skal blot møde med lidt fiskegrej og sin havestol, så deltager man på komfortabel vis.

Præmierækken er igen imponerende, alene ved lodtrækningen på deltagerbilletterne er der 76 præmier, med et 40' fladskærmstv som førstepræmie.

I alle grupper er mange flotte præmier, ligesom den der af dommerkomiteen kåres til 'Årets Havnemeder' vil få overrakt en flot, vidtfavnende grejpræmie.

'Præmiemængden er i det hele taget et kapitel for sig i denne konkurrence, hvilket alene er muligt på baggrund af den fantastiske opbakning arrangementet møder hos alle Korsørs handlende og erhvervsliv, samt mange andre gode sponsorer på hele Sjælland,' lyder det fra arrangørerne, som er både meget taknemmelige, ydmyge og glade og retter en stor tak til alle sponsorer, herunder også Korsør Havn, som både sponserer og åbner hele havnen, så det er fysisk muligt at være så mange mennesker på kajerne. Sidste år var deltagerantallet 710.

I år har mange forretninger igen kreeret en masse gode tilbud i anledning af havnemeden, hvilke kan ses i billet-hæftet.

Repræsentanter fra Korsør Havn og Korsør by vil på dagen overrække de mange præmier til deltagerne på Korsør Fæstning fra kl. 19.00.

Tilmelding og yderligere information kan foretages på www.havnemeden.com.