Klik og se annoncen

Korsør: Knap var første tone slået an førend dansegulvet var godt fyldt, da Storebælt Camping, Restaurant og Eventcenter i Korsør fredag aften havde inviteret til fest med det meget populære danseorkester Kandis. En fest i omegnen af 400 gæster havde takket ja til.

Det er ved at være en tradition, at Kandis lægger vejen forbi Korsør i sommertiden, og det er populært. Mange af aftenens gæster havde valgt at tage spisningen med først før musikken gik i gang, og så blev der ellers danset. Arrangørerne havde lovet en fest, og den blev leveret med op med fem timer af Kandishits serveret ganske live.

Kandis ligger ikke på den lade side. Orkestret kører på 28. år her i 2017 og glæder sig stadig lige meget til at komme rundt i hele Danmark og møde deres mange trofaste fans. Også i Korsør tog de sig tid til at hilse på mange af dem i pausen og efter sidste nummer var spillet. Kædet sammen med musik, der falder nemt i øregangene hos mange, er det med til at fastholde Kandis' position øverst i dansktoppen.

Der var glæde både hos publikum og i eventcentret fredag, hvor en aftale om en gentagelse næste år allerede faldt på plads, så der igen bliver Kandisfest i Korsør. Bandet selv, ja, de hastede videre ud i sommerlandet, hvor de lørdag aften spillede på et fyldt bytorv i Nykøbing Falster.