Klik og se annoncen

Koncert: Søndag den 17. november kl. 15 er der lagt op til et festligt indslag fra fem unge musikere, som i et projekt under Jazz Danmark har været på en turné til Estland, Portugal, og nu Danmark. Formålet med projektet er at skabe en ny tilgang til børnejazz. Det skal ikke kun være voksne, der formidler jazz til børn.

Til projektet er også tilknyttet to unge journalister, der har været med hele vejen, og som har arbejdet med promovering af jazz'en, og især formidling af livemusik til børn.

I Estland og Portugal har der ligeledes været fem unge musikere og to unge journalister fra hvert af disse lande, der har deltaget.

De unge er blevet undervist af professionelle jazzmusikere i alle tre lande. De har deltaget i jazz workshops som alle har mundet ud i jazz livekoncerter. Det har været den store Jazzkaar Festival i Tallinn, i Hot Club Portugal, en af Europas ældste jazzklubber, og de slutter senere af med en koncert under festivalen Jazz i Trekanten i Kolding.

Kongegaarden er så privilegeret at få lejlighed til at afholde endnu en koncert med de unge talentfulde jazzmusikere søndag den 17. november kl. 15, hvor der er gratis adgang. Læs mere på www.kongegaarden.dk