Klik og se annoncen

Af Mette Juhl

Jubilæum: 'Vi er utroligt glade for at kunne overtage en optiker forretning i denne dejlige by, hvor alle virker meget venlige og imødekommende.'

Sådan faldt ordene fra optiker Karsten Johnsen, da han sammen med Lene Johnsen overtog p.h. briller på Torvet i Korsør tilbage i 1992. 25 år er gået siden da, og de er gået stærkt, ifølge parret.

'Vi blev taget godt imod og faldt hurtigt til,' siger Karsten Johnsen, der kom som tilflytter til byen.

Når han kigger tilbage er han særligt glad for, at det igennem alle årene er lykkedes at holde fast i Johnsen Optik som en selvstændig optikerforretning. 'Vi er ikke med i nogen kæde,' siger han. Kun drager de fordel af at være med i et stort indkøbssamarbejde, Optik Team, for selvstændige optikere i hele Norden.

Selvstændigheden giver Johnsen Optik mulighed for at forhandle varer, som Lene og Karsten Johnsen helt selv udvælger. Og særligt den høje kvalitet i både glas, kontaktlinser og på brillestel til nogle fornuftige priser, er de stolte af at kunne tilbyde kunderne.

'Danske designere er utrolig dygtige. Det kan vi godt være stolte af,' fortæller Karsten Johnsen, der sammen med Lene Johnsen griner lidt af, at man som 'fagnørd' lægger mærke til, når bl.a. Hollywoodstjerner har dansk designede briller på i film og tv-serier.

God kundekontakt

'Briller er en tillidssag,' som Karsten Johnsen siger. Og tillid er der masser af fra kunder, hvoraf mange har haft deres gang hos Johnsen Optik i mange år, enkelte i samtlige 25 år. Kunderne finder vej til optikeren på Torvet, ikke kun fra Korsør, men også fra Slagelse, Skælskør og endda helt fra Københavnsområdet.

'Den tæthed man har med kunderne er dejlig,' fortæller Lene Johnsen. Hun tog springer fra en stilling som korrespondent ind i optikerbranchen for 25 år siden, da parret kom til Korsør. Og det har hun ikke fortrudt.

Selv om tiden set tilbage er gået stærkt, er parret ret sikre på det ikke bliver til yderligere 25 år. Men de understreger dog, at de ingen intentioner har om at stoppe foreløbig.

Så man vil fortsat kunne få nye briller eller kontaktlinser på Torvet i Korsør hos Johnsen Optik.

Jubilæet fejres fredag den 8. og lørdag den 9. december med kagemand, kaffe og lidt godt til ganen til alle, der kigger forbi.