Klik og se annoncen

Korsør: Lystfiskeriet Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange facetter. Nu kan du få en dejlig fiskedag og naturoplevelse i selskab med familie og venner lokalt, når Korsør Lystfiskerforenings Juniorafdeling er vært ved Lystfiskeriets Dag 2017 søndag den 21. maj ved klubhuset på Halsskov Odde, Revet, Storebæltsvej 122 i Korsør.

På dagen skal der fiskes ved kysten, hvor der er mulighed for at forsøge at fange én af de forhåbentlig talrige hornfisk.

Medbring gerne din egen fiskestang, blink og madding, da foreningen kun råder over et meget begrænset antal stænger. Fisketuren er tilrettet mod juniorer op til 18 år, men ledsagende voksne er meget velkomne.

'Er vi heldige at finde en flok hornfisk, er der så godt som fangstgaranti,' oplyser Rico Lie, der håber på stor opbakning til arrangementet, således at foreningen kan få lejlighed til at vise interesserede, hvor fantastisk en hobby lystfiskeri er.

På selve dagen afholdes samtidig bagagerumsmarked, Det Danske Spejderkorps er til stede med forskellige aktiviteter, Modelskibsbyggerne deltager, og de små besøgsheste er på besøg.

Igen i år afholdes arrangementet i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund, de lokale foreninger og sponsor Abu Garcia Fishing. Det er fra kl. 10-14.