Klik og se annoncen

Korsør: Årets Korsørhjerte skal i år uddeles for fjerde gang. Det oplyser de to initiativtagere, Heidi Nielsen og Susanne Thea.

- Tanken er som altid, at anerkende og sætte pris på vores bys ildsjæle. Dem, som gør hverdagen lidt lettere for andre, dem som altid er klar med en hjælpende hånd, dem som bare er med på arbejdsopgaven, uden man behøver spørge om de har lyst! .

- Kort sagt 'Hvem synes DU, fortjener en anerkendelse for deres engagement i Korsør?'

Vinderen 2019 vil, ud over æren, modtage Korsørhjertet, som er dekoreret af kunstner Susanne Thea, gavekort til byens forretninger, klubber og privatpersoner, som alle støtter op om hædringen af årets Korsørhjerte.

Det er som nævnt kunstner Susanne Thea og Heidi Nielsen fra Korsør Ligkistemagasin, som er initiativtagere til Årets Korsørhjerte.

Som de begge siger er det vigtigt at anerkende det menneske, som bare går en ekstra mil for klubben, sagen eller andre. Uden at skal have noget for det, andet end glæden ved at hjælpe'

Det er Korsørs borgere, der nominerer den frivillige person, som de mener, er værdig til denne titel. Det skal være en ulønnet frivillig som er bosiddende i 4220 Korsør, som bliver nomineret til Korsørhjertet, som et 'godt gået' - et skulderklap for en god indsats.

Dette kan gøres ved at maile til ks.red@sn.dk. Nomineringerne skal være Korsør Posten i hænde senest mandag d. 27. maj 2019 og meget gerne sammen med en bevæggrund for indstillingen. Sådan at resultatet om den værdige modtager af Korsørhjertet 2019, kan blive offentliggjort på Cityevening fredag d. 31. maj kl. 20.00 De sidste tre års vindere er Jimmy Jørgensen 2016, Rasmus Erichsen 2017 og Jytte Larsen 2018. Hvem skal følge i 2019?