Klik og se annoncen

Af Vagn Ryager

Golf: Som vanligt og i overensstemmelse med den gode og hyggelige ånd i golfklubben havde mange frivillige golfspillere meldt sig som instruktører for de fremmødte voksne, hvilket vil sige personer over 18 år.

Det blev en god, spændende og stemningsfuld eftermiddag, hvor en del af golfsportens mange facetter blev prøvet af. På puttingbanen ved klubhuset var der konkurrence, hvor der var prøvemedlemskaber på højkant som præmie.

Senere rykkede alle til den nærliggende ni-hullers bane, Harboe Course, hvor trænerne på Driving Range startede med at vise, hvordan den drilske hvide bold kunne rammes. Det var ikke så ligetil endda, men begejstringen var til stede, ikke mindst da der blev mulighed for at spille et par 'rigtige' golfhuller på Harboe Course. Nogle blev sammen med instruktørerne sendt ud for at spille hul 1 og 9, medens andre fik fornøjelsen af hul 2 og 8. Som nævnt var interessen så stor, at 86 % af de fremmødte straks valgte et prøvemedlemskab, gældende for tre måneder. Aktiviteterne startede fra kl. 10 til kl. 14, hvor der blev afsluttet med en bid brød og lidt vådt til halsen

Herefter var det juniorernes tur (4 -18 år) til at gennemgå stort set det selvsamme program som de voksne havde været igennem, dog afkortet med en time.