Klik og se annoncen

Tekst: Lene H. Augustsen. Foto: Gaargi Egekær.

Korsør: De tidligere år har det været en stor succes, når virksomheder og foreninger sammen har inviteret til forårs- og livsstilsmesse for hele familien. Og arrangørerne bag forventer og håber på, at der igen i år vil være rigtig mange, der bruger nogle timer på at lade sig inspirere, finde gode tilbud, smage på forskellige lækkerier og lytte til god musik.

LÆS OGSÅ: Masser af gode grunde til at besøge messen

- Vi udbygger lidt hvert år, og denne gang er der flere, der af sig selv har henvendt sig for at være med. Det er simpelthen så dejligt, og vi fornemmer, at der er en rigtig god opbakning, siger Maria Rasmussen fra Female D'LUXE, der sammen med Jimmi Hansen fra Jimmi Din Tøjmand, står bag messen på vegne af Korsør City. I år har de to fået opbakning fra Korsør Bykontor, der har hjulpet med markedsføringen, samt noget af det praktiske.

Fuldt hus i Magasinbygningen

Der er allerede fuldt booket af stande i Magasinbygningen, og udenfor er der også forskellige udstillere.

- Det er intimt og lokalt, og det kan vi rigtig godt li'. Det er en fin lokation midt i byen, som Korsør kan være pivstolt af at have til rådighed. Derfor giver det god mening, at messen afholdes der. Det er også meget bevidst, at det afholdes på én dag over tre timer. Vi vil give den fuld gas i et overskueligt tidsrum, hvor alle butikker og virksomheder kan finde tid til at deltage.

Det er også overskueligt for gæsterne, og de kan være der til det hele og få lodtrækningen med til sidst, siger Maria Rasmussen.

Fælles om at få det til lykkes

Udover de forskellige stande er der mulighed for at høre livemusik med Marty Griffen, købe grillpølser samt øl og vand og nyde det hele ved borde og bænke i det fri - og i det forhåbentlige gode vejr.

- Det er 'Korsør Holder Sammen', der griller pølser og vi får hjælp af FC Storebælt til opsætning og nedpilning af pavilloner, borde og stole. Det er så skønt, at det er et arrangement vi er fælles om. Derfor håber vi, at rigtig mange vil kigge forbi og bakke op om alle dem, der er med til at lave Forårs- og Livsstilsmesse.