Klik og se annoncen

Af Christina Kabel

Tv: Når man arbejder med ånder og clairvoyance er det lidt af en gave at flytte ind på et gods fra 1862 med masser af historie og sjæl. Og med Storebælt næsten i baghaven. Det er helt anderledes end det 22 m2 store kælderlokale på Nørrebro, hvor Marzcias firma holdt til før.

- Det har været fantastisk at flytte ind på Bonderup Gods, hvor der er plads, lys og luft og ikke mindst fred. Det var hårdt at sende klienter, som stadigt var sårbare efter en healing, direkte ud på det buldrende Nørrebro, fortæller hun.

Marzcia Techau er egentlig uddannet biolog, men et par stærke personlige oplevelser fik hende til at uddanne til healer og clairvoyant. Og hun blev landskendt, da hun var med som medie i TV3´s serie "Ånderne vender tilbage".

- Nu skal jeg så være med i en ny serie på TV-2, hvor vi er fire healere, som får hver vores klient at arbejde med i tre måneder, mens tv-holdet følger os. Der bliver lavet en masse test, bl.a. EKG (elektrokardiografi af hjertet), og undersøgelser af klienterne undervejs, og som biolog kan jeg rigtigt godt lide den videnskabelig tilgang, så det bliver spændende, fortæller Marzcia.

Kræver flere møbler

Marzcia og ægtefællen Jette Mogensen flyttede ind 1. december og har efterhånden fået indrettet både privatbolig og erhvervsdel i den store hovedbygning. Men der skal købes mange møbler og ting, når man kommer fra en lejlighed på 60 m2 og hele Marzcias firma kun havde 22 m2 at boltre sig på før.

Jette er konservatorie-uddannet organist, og kører rundt og giver koncerter på to transportable orgler, og så er hun også organist i Thomas Kingos Kirken i Odense.

- Planen er også, at vi med tiden både vil lave foredrag og klassiske koncerter her på godset Små intime oplevelser med max. 40 gæster og lidt lækkert at spise. Og selv om vi nu har 570 m2 plus kælderen og loftet, så koster det cirka det samme at leje hele hovedbygningen her, som vi før gav i alt for vores 60 m2 andelslejlighed, mit firmalokale på 22 m2 og det øverum, som Jette havde til hendes instrumenter, forklarer Marczia Techau.

Hos Slagelse Erhvervscenter oplever de også at Københavnervirksomheder kan få meget mere plads ved at flytte til Slagelse Kommune.

- Erhvervslejemål er meget billigere på Vestsjælland end i København og købspriserne er endnu bedre, viser en ny rapport fra Nybolig Erhverv. Så mange virksomheder vil kunne få helt andre driftsomkostninger ved at flytte ud fra Hovedstaden, og mange af deres medarbejderne pendler jo alligevel ind fra Vestsjælland, siger erhvervschef Per B. Madsen, Slagelse Erhvervscenter A/.

Kurser er godt for lokalområdet

Flytningen har da også allerede været god for forretningen, selv om der er mange ekstraetableringsomkostninger ? den nyeste er skohylder til de mange kursisternes fodtøj.

- Jeg har to års ventetid på en privat konsultation, og det har ikke ændret sig efter at vi er flyttet herud. Men mine weekendkurser i reiki, healing og clairvoyance er faktisk alle overbookede nu, og sådan var det ikke før. Men vi har også fået meget bedre forhold for kursisterne her, forklarer hun.

Og lokalområdet nyder også godt af, at der igen er kommet liv på godset. De fleste weekendkursister overnatter nemlig på hoteller eller campingpladser i nærheden,

- Jeg tror også, at taxachaufførerne i Korsør er ret glade for at vi er flyttet til. Mange af vores kunder kommer jo med toget og skal køres tilbage til stationen igen. Og maden får vi leveret fra forskellige lokale madsteder, fortæller Marczia Techau.

Se mere på www. Marzcia.dk