Klik og se annoncen

Korsør: Korsør Kulturhus glæder sig til at præsentere de to bands The Centipedes og Bad Fuel til en god omgang gedin Fredags Heavy Metal & Rock'n Roll koncert, med en lydenergi der med garanti er helt i top, oplyser Hans-Jørn Andersen, kulturmedarbejder i Korsør Kulturhus.

Bad Fuel

Bad Fuel er et hårdtslående rockband med rødder i Slagelse. Musikken er inspireret af Iron Maiden og beskrives som: ' .. ny rockmusik med en sprudlende energi. Der er knald på; livsglæde, ungdom, udødelighed, sex og en rebelsk tone...'. Bad Fuel har spillet på ikoniske danske scener som Rut, Pumpehuset og High Voltage.

The Centipedes

Med gashåndtaget vredet bagover, tager The Centipedes sit afsæt i den helt snavsede ende af rock 'n' roll paletten. Bassen er forvrænget, feedback et musisk virkemiddel og vokalen upoleret. Udtrykket er hurtigt, beskidt og ikke mindst højt! Stilistisk trækkes der på den tunge 70'er rock, pigtråd og flirten med klassisk punk. Der er musikalsk set dømt motorcykler, læderjakker med indvendigt rødt betræk og håret tilbage. Tinnitus kommer din vej. THE CENTIPEDES har via Invertebrate Records, sendt EP'en 'Spreading the deafness' på gaden.

Vi glæder os til at kunne præsentere disse to energifyldte bands i Korsør. Fredag den 15. februar, kl. 20.00. Pris Kr. 120. Billetter kan købes via Kulturhusets hjemmeside eller i Kulturcaféen , Skolegade 1 samt ved indgangen på selve koncertaftenen.